Railway Transportation Master Program, Raylı Sistem Mühendisliği Programı
İTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ RAYLI SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
Telefon: +90 212 285 6325

Duyurular

Raylı Sistem Teknolojileri Konferansı 2018 –> Fourth International Conference on Railway Technology: Research, Development and Maintenance (incorporating the Eighth International Symposium on Speed-up and Sustainable Technology for Railway and Maglev Systems)

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü başvuru mülakatları 27 Haziran 2018, Çarşamba günü saat 09:30’da Elektrik-Elektronik Fakültesi Raylı Sistemler Kontrol ve Otomasyon Laboratuvarı’nda yapılacaktır. Raylı Sistemler Kontrol ve Otomasyon Laboratuvarı, Elektrik Elektronik Fakültesi içinde bodrum katta yer almaktadır. Lütfen, fakülteye girdiğinizde güvenlik görevlisine sorarak konumunuza uygun yönlendirme bilgisini alınız. Mülakat sırasında iki adet referans mektubu, lisans bitirme çalışmanız ve bir adet transcript belgesini yanınızda getirmenizde fayda vardır. Mülakat sonunda belgeleriniz size geri iade edilecektir.

Öğrencilerin mülakata alınış sırasını görmek için tıklayınız.